Despedides de solters i solteres a Escape Room

Els casaments, aquest esdeveniment ple de màgia on amics i familiars es reuneixen per celebrar la unió entre dues persones enamorades. És un moment únic a la vida, que els convidats i els nuvis recordaran per sempre. La seva importància és enorme, raó que moltes persones somien tota la seva vida amb una cerimònia perfecta. Amb decorats elegants, música en viu i fins i tot focs artificials.

I ni parlar de la sessió fotogràfica, una de les parts preferides de la núvia i les padrines. Els matrimonis són simplement vitals en la vida d’una parella. Però també hi ha un altre esdeveniment igual d’important, tant per al nuvi com per a la núvia.

Sí, estem parlant dels comiats de solters i solteres. Aquesta festa que té lloc abans del casament, en la qual els nuvis o les núvies van amb els seus éssers estimats a passar-la en gran. I com per a les noces hi ha estereotips de com han de ser certs detalls. En els comiats de solters i solteres passa això mateix, el que fa creure a moltes persones que un comiat ha de ser una festa esbojarrada. Una cosa ple d’alcohol, strippers i moltes bogeries. No és d’estranyar que molts casaments es cancel·lin després d’un comiat salvatge.

Però no tots els comiats han de ser d’aquesta manera. De fet, la majoria de les persones prefereixen activitats molt més tranquil·les. Coses com visitar una platja, un passeig en vaixell i fins i tot un simple dinar amb els amics. I per a aquestes persones que desitgen un comiat de solters i solteres més entretinguda i menys exagerada, hi ha una tendència magnífica a Espanya.

Despedides de solters i solteres a Escape Room:

Les sales d’escapisme han guanyat una sorprenent popularitat des dels seus inicis a Espanya, per l’any 2015. El que eren un parell de sales d’escapament ubicades només a les ciutats principals de país, avui dia és la major tendència d’oci. I és que la idea d’un joc dinàmic, interactiu i que submergeixi als participants en una realitat acuradament dissenyada, és simplement increïble. Per això, molts futurs nuvis decideixen passar-se per un Escape Room per celebrar el seu últim dia en el món de la solteria.

Molts nuvis i núvies, amb els seus amics i familiars, trien els Escape Room perquè són una manera excel·lent de passar-la en gran. En les dinàmiques escapistes el treball en equip és vital per aconseguir les solucions de les endevinalles. A més, les fotos en els Escape Room són tot un boom en xarxes socials. Especialment en instagram. Per això molts decideixen emportar-se un parell de càmeres i guardar en fotografies aquests moments tan divertits. Sens dubte, anar a un Escape Room durant un comiat de solters o solteres, és una opció moderna i excel·lent.

I en Exitus Room Escape tenim moltíssima experiència en comiats de solters i solteres. Proporcionem els millors serveis i assegurem una experiència molt realista. El millor és que podem realitzar reserves amb molt poc temps d’antelació, tot i que per a ells és necessari que us poseu en contacte directe amb nosaltres.

De resta, en ExitusRoomEscape us desitgem unes bones festes i molta sort amb la vostra comiat.


Leave a Reply