Per comprovar la disponibilitat o reservar una visita feu clic al botó.

Per reserves en menys de 12 hores d'antelació és INDISPENSABLE confirmació telefònica (trucada o whatsapp) a:
661 67 74 67

Ets un digne hereu?

Algunes herències mai haurien de ser transmeses.

El senyor Damià Malastruch Nemesi ha mort. La recerca per tot el món del seu hereu acaba de començar, i només hi pot haver un. 

RESERVA UNA CITA AMB LA NOTARIA

Si reuneixes els requisits per poder reclamar l’herència, demana cita el més aviat possible per poder gaudir d’allò que legítimament mereixes.

SUPERA ELS REPTES ABANS QUE EL TEMPS ACABI

El senyor Malastruch va deixar escrites les proves que devien superar els seus hereus i el temps màxim per aconseguir-ho. Podràs?

UN ESPAI I UN TEMPS PER FER-HO

L’espai és casa seva. Però podrà ser teva. El temps és el teu rival. Però podrà ser el teu aliat. L’elecció és a les teves mans.

QUI POT ASSISTIR-HI?

Possibles acompanyants del legítim hereu

Familiars

Aquells més propers al beneficiari de l’herència podran acompanyar-lo en un dels dies més especials de la seva vida.

Viatgers

Des de qualsevol lloc del món poden venir a reclamar l’herència i tractar de superar els reptes proposats pel Sr. Malastruch.

Amics

No sempre els llaços sanguinis són els més forts. En ocasions, en els amics es troben els més poderosos vincles.

Empreses

Sempre es pot buscar la millor cobertura en una empresa i les majors complicitats entre els seus membres. Aprofiteu aquest poder.

Sales

Una visita que difícilment podràs oblidar.

En un món ple d’eleccions, cap ha de ser presa a la lleugera.

EXITUS RESPON

Preguntes? Respostes.

Qui pot venir a Exitus?

Qualsevol adult, així com menors a partir de 14 anys sota la supervisió d’un adult responsable o tutor legal. En cap cas es permetrá l’accés a l’habitatge a grups integrats únicament per menors, excepte en el mode familiar. L’empresa es reserva el dret d’admissió a totes aquelles persones sota els efectes de l’alcohol o estupefaents. En el mode familiar, poden  venir menors a partir de 10 anys.

Quantes persones poden realitzar la visita a la vegada?

El grup mínim requerit constarà de dos membres. El legítim hereu i un acompanyant de la seva elecció. D’altra banda, no podrà constar de més de 6 participants incloent al legítim hereu. Per organitzar visites amb un nombre major, haurà de posar-se en contacte amb la nostra notaria per mitjà de les vies habituals abans de realitzar la seva reserva.

Com puc canviar o cancel·lar la data de la meva reserva?

Si han de fer qualsevol cancel·lacio o anulació avisi com abans millor per no causar perjudici tant a altres grups de visitants, com a tots els treballadors de EXITUS. 

S’ha d’arribar abans de l’hora reservada?

Han d’arribar 15 minut abans de l’hora reservada. En el cas d’arribar més tard, el retard anirà en detriment del temps de visita. Anul·lant aquesta si el retard és superior a 15 minuts des de l’hora reservada.

En quin idioma es pot realitzar la visita?

El nostre personal els podrà atendre en català, castellà i anglès. No obstant la visita no té CAP restricció per l’idioma dels visitants. És a dir, qualsevol persona pot realitzar la visita i participar activament sigui quin sigui el seu idioma.

Hi ha algun perill o impediment per les condicions físiques dels visitants?

 Totes aquelles persones la mobilitat de les quals depengui d’una cadira de rodes, veuran dificultat el seu accés a algunes zones de l’habitatge.

Pot fer por la visita?

Donades les malalties mentals diagnosticades al Sr. Malastruch en els compassos finals de la seva vida, i com aquestes van afectar a tots els àmbits de la seva vida, incloent el seu habitatge, podria fer por a persones aprensives, porugues o coneixedores d’alguna afectació directament relacionada amb el seu autocontrol. Res que eviti a un hereu decidit venir a reclamar la seva herència.

Podem rebre ajuda durant la visita?

El Senyor Malastruch va explicitar a les seves últimes voluntats que només serien dignes hereus aquells que complissin tots els requisits sense cap tipus d’ajuda externa. No obstant això, el personal de EXITUS supervisarà la visita en tot moment i estarà a la seva disposició en cas que algun visitant tingui alguna necessitat de caràcter urgent o alguna indisposició greu. Podent intervenir de manera puntual en algun moment en el decurs de la visita. De la mateixa manera aprofitem per recordar-los que el nostre èxit resideix en la seva satisfacció.

Quant dura la visita?

Apel·lant a les condicions explicitades a les últimes voluntats del Senyor Malastruch, la visita durarà 60 minuts com a màxim. No obstant això, al finalitzar la visita hauran de personar-se TOTS els visitants sense excepció a les oficines annexes a l’habitatge per a resoldre els assumptes legals derivats de la possible recepció de l’herència, així com deixar constància de la seva participació. En conjunt, la visita i els detalls de caràcter legal mai superaran els 80 MINUTS en la seva totalitat.

Serem gravats en video?

En tot moment hauran càmeres actives de circuit tancat en totes les instal·lacions, per preservar tant la seguretat dels visitants com la integritat de l’habitatge i la resta d’espais. No obstant això, en cap moment seran emmagatzemades més de 24 hores. Sent destruïdes periòdicament.

Es pot abandonar la casa a mitja visita?

No hi ha cap motiu previst contractualment pel qual un o més participants no puguin abandonar la casa abans de finalitzar el temps estipulat. En cas que això passi, EXITUS es reserva el dret a la devolució dels diners relatiu a la seva visita. De la mateixa manera, l’hereu i la resta de participants renuncien de forma implícita a la reclamació de l’herència.

Tinc un o més dubtes que no figuren al llistat anterior.

En aquest cas els recomanem que es posin en contacte amb el nostre personal per les vies de contacte que trobaran al final de la nostra pàgina web, o trucar al 661 677 467. El personal de EXITUS estarà encantat de poder ajudar-los a solucionar qualsevol dubte o prec que desitgin transmetre’ls.

El pagament de la visita es realitzarà en efectiu al local.*

PREUS

En ocasions el valor de les coses no té res a veure amb el seu preu.

2 VISITANTS

 60€/GRUP

3 VISITANTS

70€/ GRUP

 

4 VISITANTS

80€/ GRUP

 

5 VISITANTS

90€/ GRUP

 

6 VISITANTS

100€/ GRUP

 

CONTACTE

En la seva satisfacció resideix el nostre èxit.

Carrer Ramón Turró Nº3 Local 1
08389 Palafolls

661 677 467

info@exitusroomescape.net